مرجع بازی های دوبله فارسی آموزش و راهنمای مراحل بازی اربابان سیاهچال Dungeon Lords - فروشگاه بازی های دوبله فارسی
دانلود دوبله فارسی بازی تنها دلیل 2

دانلود دوبله فارسی بازی تنها دلیل 2

بازیهای سبک نقش آفرینی یکی از پرطرفدارترین گونه بازیهای رایانه ای را تشکیل می دهند. این بازیها که اغلب در محیط های سه بعدی و با گرافیکی معقول ساخته می شوند دارای یک محور اصلی و اساسی هستند که سایر عوامل را تحت تاثیر قرار می دهد. این عامل، شخصیت می باشد. در واقع در بازیهای این سبک سازندگان تلاش می کنند که بازیکن را به مسیری راهنمایی کنند که برای خود شخصیتی را انتخاب کرده و در طول جریان بازی به بسط و تکمیل آن بپردازد. کلیه این بازیها با طراحی ظاهری شخصیت و تنظیمات اولیه مهارتها برای وی آغاز می شود و در طول بازی با قرار دادن آن در محیط هایی مختلف و روبرو کردن وی با گزینه های مختلف شخصیت را به تکامل می رسانند. این در حالی است که بروی کلیه مراحل شکل گیری شخصیت، بازیکن نظارت داشته و به نوعی شخصیت شکل گرفته در بازی نمودی از شخصیت بازیکن است.

اغلب بازیهایی که در سبک نقش آفرینی ساخته می شوند دارای داستانهای قوی به لحاظ ساختار بوده و به تعبیری داستان یکی از عوامل مهم در این سبک است زیرا که شکل گیری یک شخصیت، حتی مجازی، نیاز به روند پر فراز و نشیب دارد و بازیکن تنها در تقابل با نیروهای مختلف منفی و مثبت موجود در یک داستان است که تمایلات درونی خود را در قالب یک شخصیت مجازی ظاهر میکند.

بازی اربابان سیاهچال نیز بخوبی از عنصر داستان استفاده کرده و بازیکن را درگیر ماجرایی جذاب می کند. این بازی دارای نکات مثبت دیگری همچون تنوع در قابلیت ها ، مهارتها ، وسایل ، محیط ها و دشمنان بوده که بستر مناسبی برای بوجود آمدن شخصیت های متنوع فراهم می کنند.

بازی دارای گرافیکی عالی بوده و سایر عوامل تکنیکی و ظاهری بخوبی و در سطح بالایی رعایت شده اند تا حدی که اربابان سیاهچال را به عنوان یکی از برگزیدگان سبک نقش آفرینی و کاندیدای بهترین بازی این سبک انتخاب نموده اند

http://gamedooble.ir/wp-content/uploads/2018/04/DungeonLords.gif

بازدید : 225 views بار دسته بندی : راهنمای مراحل بازی ها ، نقش آفرین تاريخ : ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.